Begeleiding bij scheiden; elkaar liefdevol loslaten

Het kan zijn dat, ondanks wederzijdse inspanningen, jullie toch vast moeten stellen dat het simpelweg écht niet meer werkt tussen jullie beiden. Uit elkaar gaan is dan wat er uiteindelijk mag gaan gebeuren.

 

En ja, dat is veelal een heftig emotioneel proces!

 

  • Hoe mooi zou het daarom wel niet zijn, als jullie samen dit proces op een liefdevolle manier mogen doorlopen?
  • En als er kinderen in het spel zijn, deze hierin ook goed ondersteund gaan worden?
  • En jullie daana begeleid mogen worden in jullie individuele rouwproces? 

 

Dat maakt het absoluut allemaal een stuk draaglijker! Lijkt het jou / jullie wat om hier samen met ons mee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! 

Onze werkwijze en tariefstelling

Tijdens de eerste sessie stellen we vast wat er aan de hand is en wat jullie doel is. Jullie krijgen ook meteen vast wat adviezen en inzichten mee. De samenstelling van de sessies wisselt. De ene sessie werken wij samen met jullie, de andere sessie werkt één van ons met één van jullie. Het is natuurlijk ook mogelijk om álle sessies met één van ons af te spreken.

 

Het tarief voor begeleiding bij liefdevol scheiden is €150,- exclusief BTW per sessie van 60 à 70 minuten bij begeleiding door Ramon óf Cathelijn. Als wij samen de sessie begeleiden is het tarief €235,- exclusief BTW per sessie. Voor avondsessies rekenen we een toeslag van €40,- per sessie. Gemiddeld zijn er zo'n 6 sessies nodig. Als zzp-er kan je ( een deel van ) de sessies aftrekken onder de noemer persoonlijke coaching. 

 

De tarieven op onze website zijn inclusief voor- en nawerk, tussentijds telefonisch contact en begeleiding bij thuiswerkopdrachten. Ook krijgen jullie onbeperkt toegang tot onze portal vol podcasts. De eerste keer kan een sessie kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur voor aanvang. Binnen de 48 uur brengen we de gehele sessie in rekening. 

 

Hartegroet,

Cathelijn en Ramon

Ik wil graag contact over begeleiding bij liefdevol loslaten.