Workshop 'Tantra voor Beginners'

Tantra; ontdek de kracht van het verlangen, de nieuwsgierigheid, het volledig aanwezig zijn en daarvan uit diep en krachtig genieten.

  • Datum: 15 maart
  • Tijd: 11.00 u. / 16.00 u.
  • Locatie: de Ruimte, Schattekerkerweg 1b te Mijdrecht
  • Kosten: €222,- inclusief BTW per koppel / cliënten die het Jaartraject volgen hebben vrij entrée.
  • Zelf meenemen; handdoek, dekentje en kussentje.
  • Inclusief: koffie, thee, water en kleine versnaperingen.

Het woord Tantra roept bij iedereen weer andere woorden en beelden op. Vaak denken mensen meteen aan seks en / of seks met meerdere mensen tegelijk. Maar nee, dat is in wezen helemaal niet waar Tantra voor staat. Voor ons in ieder geval niet. Voor ons is Tantra het volledig verbinden met jezelf en daarvan uit met de ander.

 

Vanuit volledige, oordeelloze aanwezigheid in 'het nu' ga je de verbinding met de ander aan. Onderzoekend en nieuwsgierig. Ontdek de kracht van diep verlangen en ervaar wat er vanuit dat diepe verlangen kan ontstaan. 

 

Wellicht ontstaat er een handdruk, een warme knuffel, een dans of wellicht uiteindelijk toch seks. Dat kan, maar dat hoeft dus niet. Seks is nimmer het doel van Tantra. Tantra heeft namelijk nooit een doel om...... Een doel ligt namelijk altijd in de toekomst. En Tantra gaat juist over volledig-in-het-nu-zijn.  

 

Tijdens onze Workshop 'Tantra voor Beginners' maken jullie kennis met de basisbeginselen van Tantra. Dit binnen een veilige en oordeelloze sfeer. En nee, er vinden bij ons geen seksuele handelingen plaats tijdens de workshop. Maar dat er verlangen, en wellicht ook opwinding, ontstaat tijdens de workshop is natuurlijk helemaal OK.

 

Wij bieden de workshop 'Tantra voor Beginners' aan aan groepen. Deze workshop is er voor mensen die het Jaartraject 'Release en Connect' volgen, maar ook voor stellen die los willen aansluiten. Voor meer informatie en / of aanmelden voor deze workshop het verzoek om onderstaand formulier even in te vullen.

 

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Contact over de workshop Tantra voor Beginners


Nog meer workshops en retreats.

Het hele jaar door worden er nieuwe workshops en retreats georganiseerd. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, kan je onderstaand formulier invullen.