Jaartraject 'Release & Connect'

Het Jaartraject Release & Connect is er voor stellen die;

  • écht diepgaande veranderingen willen aanbrengen in de relatie met zichzelf.
  • écht diepgaande veranderingen willen aanbrengen in de relatie met hun partner.
  • een leven willen creëren, dat geheel bij hun wensen en talenten past.
  • volop verrijkt willen worden op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

 

Hoe wij deze ambitieuze doelen denken te realiseren? Door alles wat wij te bieden hebben te gieten in de vorm van een weldoordacht en compleet jaartraject. In dit jaartraject is relatietherapie en life coaching 'slechts' een onderdeel. De échte verdieping wordt gecreëerd door het volgen van onze workshops, het aanwezig zijn bij de meetings en door deelname aan de ademwerksessies.

Als jullie besluiten te gaan voor het Jaartraject Release & Connect, dan lopen wij gedurende een heel jaar met jullie mee. We starten altijd met het aanbieden van enkele sessies relatietherapie afgewisseld met enkele sessies life coaching. Na een aantal sessies therapie zijn jullie er klaar voor om deel te nemen aan onze workshops, meetings en ZOOM sessies. We raden jullie aan, om deel te nemen aan zoveel mogelijk workshops, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

 

Vanaf dag één krijgen jullie trouwens gratis en onbeperkt toegang tot onze Online Relatie Academie, zodat jullie vanuit huis nog eens rustig alle sessies relatietherapie opnieuw kunnen beleven!

Resumé. Het volgende is allemaal bij het Jaartraject inbegrepen;

Kosten en aanmelding

Deelname aan het complete Jaartraject Release & Connect kost €4500,- inclusief BTW per koppel. Oftwel €2250,- per persoon voor een heel jaar. Als je ondernemer bent, dan kan je dit traject trouwens aftrekken onder de noemer life coaching / persoonlijke coaching. Hoe mooi is dat!

 

Wij beseffen ons goed, dat dit een aardige investering in geld, tijd en energie is. Maar jullie krijgen daar dan ook wel veel voor terug!

 

Spreekt het Jaartraject Release & Connect jullie aan? Meld jullie dan aan via onderstaand formulier. Binnen 48 uur nemen we contact met jullie op. Toch eerst nog wat vragen? Jullie kunnen ons altijd bellen, mailen of benaderen via onderstaand formulier. 

 

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Contact over het jaartraject Release & Connect