Vrouwencirkels 'Release & Connect'

De vrouwencirkel is een plek waar vrouwen bij elkaar samen komen om te delen en te helen. In een veilige setting van vrouwelijk gedragen energie, krijgt iedere vrouw de ruimte om in vertrouwen haar eigen verhaal te delen. De eigenschap van een cirkel is dat alles verbonden is. Er is geen onder en boven. Er is geen top en geen down. Er is geen goed en geen slecht.

 

Iedereen in de cirkel is gelijkwaardig aan elkaar. Ultieme vrouwelijke energie gaat over verbinding, compassie, draagkracht, voelen en zijn. Iedere vrouw heeft zo haar eigen kracht, haar eigen energie, haar eigen weten, haar eigen ervaring en haar eigen wijsheid in te brengen.

In de vrouwencirkel mag elke emotie er zijn. Van kwetsbaarheid tot kracht. Ook vragen of onzekerheden, talenten en passie mogen worden gezien. Iedere vrouw draagt zichzelf in de cirkel. Dat betekent dat je als vrouw met je eigen gevoel kan zijn en dat je de regie neemt op wat je nodig hebt. Je hoeft niks voor te bereiden; je hoeft er enkel te zijn en je welkom te voelen. 

 

Van oktober tot en met maart komen we elke eerste vrijdagavond van de maand bij elkaar. We starten om 19.30 u. en de Vrouwencirkel eindigt meestal tussen 21.30 u. en 22.00 u.

 

De bijdrage is €20,- inclusief BTW per cirkel. Aan deelnemers van het Jaartraject wordt geen bijdrage gevraagd.

 

Voor meer informatie over en / of het aanmelden voor de Vrouwencirkels aan jou de vraag om onderstaand formulier even in te vullen.

Hartegroet Cathelijn

Contact over Vrouwencirkels Release & Connect


Nog meer workshops en retreats.

Het hele jaar door worden er nieuwe workshops en retreats georganiseerd. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, kan je onderstaand formulier invullen.