Workshop 'Release & Connect'

Deze dagworkshop staat geheel in het teken van loslaten van wat niet meer dient, het verbinden met jezelf en het verbinden met je partner. Dit onder vakkundige begeleiding van Cathelijn en Ramon.

  • Datum: 16 november
  • Tijd: 09.30 u. / 17.00 u.
  • Locatie: de Ruimte, Schattekerkerweg 1b te Mijdrecht
  • Kosten: €222,- inclusief BTW per koppel / cliënten die het Jaartraject volgen hebben vrij entrée
  • Zelf meenemen; dekentje en kussentje
  • Inclusief: koffie, thee, water, lunch en kleine versnaperingen

Tussen 09.00 u. en 09.30 u. worden jullie ontvangen in onze workshopruimte De Ruimte te Mijdrecht. Om 09.30 u. start het programma. Natuurlijk doen we de kick-off middels een korte kennismakingsronde en vragen we een ieder hun intentie van deze dag met elkaar te delen.

 

Het ochtendprogramma staat in het teken van loslaten van wat je niet meer dient ( Release ) en het naar binnen keren ( Connect met jezelf ). Daar worden diverse werkvormen voor ingezet, zoals korte meditaties, ademwerk en bewegen op muziek. Ook zal er een kunstzinnige opdracht worden uitgevoerd!

 

Rond 12.00 u. gaan we even heerlijk lunchen en is er ruimte om even naar buiten te gaan.

 

Rond 13.30 u. start het middagprogramma. Deze staat in het teken van het verbinden met je partner ( Connect met je partner ). Ook daar zetten we vele werkvormen voor in. Natuurlijk zal er een meditatie plaatsvinden, maar ook wat elementen uit de Tantra zullen de revue passeren. Ook wordt er een ademwerksessie gegeven en wordt er wederom een kunstzinnige opdracht uitgevoerd.

 

Aan het eind van deze dagworkshop voel je je fijner in jezelf én zal de verbinding met je partner sterker zijn.

 

Aanmelden kan middels onderstaand contactformulier. De workshop gaat door, als er meer dan 10 stellen zich aangemeld hebben. Uiterlijk 1 november worden jullie geinformeerd over het al dan niet doorgaan van de workshop. Als de workshop doorgaat, volgt er een factuur waaraan uiterlijk 15 november voldaan moet zijn.

 

We hopen jullie te mogen verwelkomen!

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Contact over de workshop Release en Connect


Nog meer workshops en retreats.

Het hele jaar door worden er nieuwe workshops en retreats georganiseerd. Als jullie op de hoogte gehouden willen worden, kunnen jullie onderstaand formulier invullen.