De Relatie Academie

De Relatie Academie is er voor elk stel, dat zelfstandig en serieus wil werken aan hun relatie vanuit een digitale werkomgeving. De Relatie Academie is er zowel voor nieuwe cliënten, als voor oud-cliënten die reeds relatietherapie in onze praktijk gevolgd hebben.

 

De Relatie Academie kan voor oud-cliënten met name ingezet worden als onderhoudskuur of relatie APK die je dagelijks kan inzetten, omdat deze altijd online toegankelijk is ( N.B. oud cliënten krijgen een kortingscode t.w.v. 25%. Deze is aan te vragen via WhatsApp ).

Voor nieuwe stellen kan de Relatie Academie worden ingezet ter vervanging van reguliere relatietherapie. Dus voor stellen die zich veelal in het volgende ( deels ) herkennen;

 • Er zijn veel miscommunicaties en terugkerende ruzies.
 • Jullie voelen de verbinding niet meer.
 • Jullie voelen je niet gezien, niet gehoord, niet begrepen, niet serieus genomen of afgewezen in de relatie.
 • Jullie ervaren veel sleur.
 • Eén of beiden is vreemdgegaan.
 • Jullie seksleven stroomt niet.
 • Is er wellicht sprake van een hechtingsdynamiek?
 • Jullie kinderen  lijden onder de spanningen en  er wordt al gedacht aan scheiden als enige oplossing.

 

Herkennen jullie dit? Dan is er reden te over om snel en gedegen met elkaar aan de slag te gaan! 


Voordelen van werken binnen een online werkomgeving als de Relatie Academie; 

 • Het is goedkoper dan relatietherapie.
 • Besparing van reistijd, reiskosten en eventuele annuleringskosten.
 • Diepgaande veranderingen zijn mogelijk door de mogelijkheid om dagelijks alles te herhalen.
 • Jullie kunnen volledig in eigen tempo alles doorlopen.
 • Flexibeler dan standaard relatietherapie, omdat werken aan de relatie overal en altijd kan waar en wanneer jullie dat willen.

 

Grootste verschil met live relatietherapie in de praktijk is, dat er geen oordeelloze, objectieve en professionele begeleiding bij jullie aanwezig is tijdens het werken aan de opdrachten en het communiceren over onderwerpen.

 

Bij zeer heftige relatieproblemen raden wij daarom sessies met ons in de praktijk aan, al dan niet afgewisseld met het werken binnen deze digitale werkomgeving.


Toegang verkrijgen tot de Academie werkt als volgt;

1. Bestel jullie toegangscode via onderstaande winkelwagen.

2. Oud cliënten krijgen tijdens de bestelprocedure de optie om de bij ons aangevraagde kortingscode te verzilveren.

3. Jullie voltooien de betaling in de beschermde Ideal betaalomgeving.

4. Binnen 5 minuten ontvangen jullie de bestelbevestiging met daarbij ook de factuur t.b.v. jullie eigen administratie.

5. Binnen 24 uur ontvangen jullie de verzendbevestiging met daarin jullie unieke toegangscode.

5. Inloggen kan via de button onderin deze pagina of door op de tab 'inlog Relatie Academie' onder de contactpagina te klikken.


Dit komt allemaal aan bod binnen de Relatie Academie;

Per relatiethema hebben wij voor jullie lesmodules ontwikkeld. Binnen deze lesmodules vinden jullie allerlei lessen. Deze lessen bestaan op hun beurt weer uit stukjes theorie, praktische thuiswerkopdrachten, ondersteunende filmpjes en facultatieve podcasts.

 

Module 1; Inzicht in thema's en relatiepatronen.

Elke relatie kent patronen. Deze patronen zorgen vaak voor  terugkerende ruzies en de daarmee gepaarde onbegrip en verwijdering. In deze module leggen wij uit hoe deze patronen kunnen ontstaan. Vanuit deze kennis geven wij jullie inzicht in jullie eigen systemen en onderliggende thema's. Jullie worden je er zo meer bewust van wat anders mag. Vanuit dit inzicht gaan jullie in module drie praktisch aan de slag.

 

Module 2; Eerste hulp bij relatiecrisis.

Deze module is vooral bedoeld voor stellen die nú in een relatiecrisis zitten, maar ook voor stellen die regelmatig zeer heftige ruzies ervaren gedurende hun relatie. Het is een praktische module vol met gerichte opdrachten om de ergste crisis te managen. Hierna alsnog starten met module één is zeer aanbevolen.

 

Module 3; Verbindend communiceren / EFT gesprekstechnieken.

Relaties staan of vallen met goede communicatie. Maar wat is 'goed' communiceren? En hoe doe je dat dan? Dat leren jullie allemaal in deze module.

 

Module 4; Verbinding herstellen, voeden en uitdiepen.

Zie een relatie maar als een plant. Deze heeft voeding, water en zonlicht nodig om te groeien. Geef de plant te weinig van dit alles en deze stopt met groeien. Geef de plant niks meer en deze zal sterven. In deze module krijgen jullie diverse tips en tools aangereikt om jullie relatie te voeden en daarmee ook jullie verbinding te herstellen en te sterken. 

 

Module 5; Gedeeld en gewenst toekomstbeeld.

Weten jullie ieder voor zich wat jullie in de kern willen ervaren in het leven? Leven jullie naar verwachtingen of naar verlangens? Hoe ziet jullie toekomstbeeld eruit? In deze module werken jullie je persoonlijke ideale plaatje volledig uit. Daarna worden jullie ideale plaatjes aan elkaar gekoppeld om zo ook een gemeenschappelijk ideaal plaatje te creëren.

 

Module 6; Seksualiteit in jezelf.

Een goed seksleven met elkaar begint met een goed seksleven met jezelf. Een goed seksleven met jezelf begint met een goede relatie met jezelf. Een goede relatie met jezelf heeft als basis zelfliefde. In deze module leer je van alles over jezelf m.b.t. intimiteit.

 

Module 7; In gesprek over jullie seksleven.

In het begin van jullie relatie was er waarschijnlijk sprake van verliefdheid, kriebels en seksuele spanning. Een over het algemeen ideale situatie om gemakkelijk opgewonden te raken en een bevredigend seksleven voor beiden te creëren. Maar hoe behoud je een goed seksleven als de hormonen naar de achtergrond verdwijnen en kinderen, sleur, vertrouwdheid en vermoeidheid verschijnen? Dat leren jullie in deze module.

 

Module 8; Oefeningen voor een fijner seksleven.

Praten óver en actief bezig zijn mét een seksleven is al heel goed. Maar soms is dat alsnog niet afdoende. Binnen deze module krijgen jullie diverse praktische opdrachten aangereikt om hier samen mee aan de slag te gaan.


Lijkt onze Relatie Academie jullie wat? Bestel dan nu jullie unieke toegangscode!

Jullie krijgen onbeperkt toegang tot de Relatie Academie!

Hebben jullie toch eerst nog vragen? Stuur ons dan even een berichtje!