Relatietherapie; liefdesangst

(っ◔◡◔)っ Liefdesangst

Als een hartsverbinding aangaan je moeite kost. Als een hartsverbinding aangaan bijna onmogelijk lijkt. Als liefde je bang maakt. Als je in een dans zit van aantrekken en afstoten. 

Dan is er de wens te hechten / je te verbinden op diep niveau, maar is er ook een primair pijnlichaam die dat niet durft en de boel saboteert. 

 

Als hechten een item was in je kindertijd ligt daar de oorsprong. Het innerlijk kind ( jij als kind ) durft niet te hechten. Bang om gekwetst te worden. ALWEER! OOK in het nu. Wees er voor je innerlijk kind. Neem waar als het innerlijk kind van je partner spreekt ipv je partner van het heden. Doorzie de beide wensen van beide partners om het innerlijk kind te troosten, veiligheid te bieden vanuit jullie als volwassene met veel meer kennis en vaardigheden dan toen.

Als je innerlijk kind in het heden zich veilig voelt, zal het zich ook veilig kunnen voelen in het verleden. Daar ligt heling. Vanuit deze heling de mogelijkheid om alsnog op het diepste niveau je te verbinden met je levenspartner. Vanuit hechten naar verbinden vanuit je essentie. 

 

Wees bewust is altijd al mijn boodschap geweest. Verbind je mijn tweede boodschap. Deze zijn beiden nodig. Nodig voor een mooie liefdesdans. Zonder pijn. Zonder verdriet. Creërend. Versterkend. Aanvullend. Puur.

 

Hartegroet,

Ramon en Cathelijn

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.