Differentiatie; alleen én samen

(っ◔◡◔)っ ♥ Alleen en samen ♥

Alleen of samen? Of samen alleen? Of alleen samen? Het mooiste wat je elkaar mag en zou moeten kunnen geven is alleen & samen.

 

Maar daarvoor moet je zoveel zelfliefde hebben dat je dat kan zonder angst voor verlies van je eigen identiteit en / of verlies van de relatie met je partner. En dat betekent weer je veilig voelen. Je veilig voelen binnen jezelf, binnen de relatie en binnen de wereld waarin je leeft.


En juist die veiligheid, de basis voor expansie, heeft goede gehechtheid als basis. Oftewel het onvoorwaardelijk en volledig aanwezig zijn van liefde vóór en erkenning van jou als kind.

Als het je niet lukt (っ◔◡◔)っ  Alleen en samen  te realiseren, dan mag je de relatie uitstappen. Of de relatie in stand houden zoals deze is; elkaar op afstand houdend middels saboteurs.

 

Optie drie is er ook..... Heling van je kwetsuren door even volledig naar binnen te keren en je emoties er te laten zijn / op te branden. Je innerlijk kind te troosten. Je wonden zullen helen. Alleen en samen wordt dan mogelijk. Liefde voor jezelf + liefde voor elkaar = heelheid.

 

Hartegroet,

Ramon en Cathelijn

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.