Mogen wij er ook voor jullie zijn?

"Elke relatie is een weerspiegeling van de relatie met jezelf. Relatietherapie bestaat dus niet slechts uit het werken aan de relatie. Het gaat verder dan dat! Het gaat ook om het werken aan de relatie met jezelf. Je mag je partner gaan zien als de spiegel van al wat nog in jou leeft."

 

Relatietherapie

Vanuit bovenstaand uitgangspunt werken wij met jullie samen aan jullie relatie. Het kan zijn, dat jullie bij ons komen om jullie relatie nog mooier te maken.

 

Maar het kan ook zijn, dat het gewoon écht niet meer goed gaat tussen jullie.

  • Voel je de verbinding met je partner niet meer?
  • Voelen jullie je niet gezien en gehoord?
  • Is één van jullie misschien vreemdgegaan?
  • Zitten jullie in een relatiesleur? Is dit nou alles?
  • Stroomt jullie seksleven nauwelijks?
  • Hebben jullie veel miscommunicaties en terugkerende ruzies?
  • Kampen jullie met een hechtingsdynamiek ( verlatings- of bindingsangst )?
  • Lijden jullie kinderen onder de spanningen en denken jullie al aan scheiden als enige oplossing?

Redenen te over om er samen met ons aan te werken en zo jullie relatie weer superfijn te krijgen. Wij hanteren een holistische werkwijze die wij combineren met reguliere EFT ( emotie gerichte therapie ) en het gedachtegoed van de positieve, oplossingsgerichte psychologie. Tevens zetten wij systemisch werk in. Onze aanpak is concreet, gedegen en oplossingsgericht. 

 

Cathelijn vertegenwoordigt het vrouwelijke perspectief gedurende de sessies en Ramon natuurlijk het mannelijke perspectief. Door onze unieke werkwijze en onze man-vrouw samenwerking weten wij snelle slagen te maken. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

 

Wij delen, naast onze praktijk, ook een gezin en een fijne relatie. Maar geloof ons, ook wij hebben hard moeten werken aan onszelf én onze relatie. 

 

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Waarom relatietherapie?

Kies voor relatietherapie als jullie niet tevreden zijn over jullie relatie en het jullie zelf niet meer lukt om het anders te doen. Zo voorkomen jullie dat jullie vast blijven zitten in een situatie waar jullie niet gelukkig van worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal jullie relatie sterk verbeteren door er gericht met ons aan te werken; 94% van onze cliënten gaat op een fijne manier weer met elkaar verder.

 

Maar het kan ook zijn, dat jullie erachter komen dat het toch écht beter is om elkaar op een liefdevolle manier los te laten. Ook in dit proces van liefdevol loslaten kunnen wij jullie begeleiden.

 

Liever online? We geven geen online relatietherapie, maar we hebben wél een online werkomgeving ingericht voor stellen die liever vanuit hun eigen huis, in hun eigen tempo willen werken aan hun relatie.

Onze werkwijze & tariefstelling

Wij combineren de positieve, oplossingsgerichte psychologie met EFT en holistisch werken. Het holisme gaat ervan uit dat we bestaan uit vier delen. Zo heb je je mind ( het denken ), je lichaam ( het doen ), de emoties ( het voelen ) en het-je-ervan-bewust-zijn. Door tijdens de relatietherapie aandacht te besteden aan alle vier de facetten komen we snel tot de kern én leggen we een solide basis voor verandering.

 

Wij zijn door deze werkwijze zeer goed in staat om mensen die emotioneel op slot zijn, weer in contact te brengen met hun gevoelswereld. Ook oefenen wij zeer gericht met het verwoorden van gevoelens naar de partner toe ( EFT-gesprekstechnieken ) om zo de emotionele verbinding tussen de partners te herstellen en te bekrachtigen. 

 

Tijdens de eerste sessie stellen we vast wat er aan de hand is en wat jullie doel is. Jullie krijgen meteen vast wat adviezen, thuiswerk en inzichten mee. Na de eerste sessie volgen er enkele vierluiksessies. Met een vierluiksessie bedoelen wij, dat Ramon, Cathelijn én jullie beiden aanwezig zijn tijdens de sessie. Daarna worden er soms nog één of meerdere individuele sessies ingepland; jullie spreken dan separaat af met één van ons. De relatietherapie sluiten we altijd af met één of meerdere vierluiksessies. Het is natuurlijk ook mogelijk om álle sessies ( afwisselend ) met één van ons af te spreken.

 

Het tarief voor relatietherapie is €150,- exclusief BTW per sessie van 60 à 75 minuten bij begeleiding door Ramon óf Cathelijn. Als wij samen de sessie begeleiden is het tarief €235,- exclusief BTW per sessie. Voor avondsessies rekenen we een toeslag van €40,- per sessie. Gemiddeld zijn er zo'n 6 sessies nodig. Als zzp-er kan je ( een deel van ) de sessies aftrekken onder de noemer persoonlijke coaching. 

 

De tarieven op onze website zijn inclusief voor- en nawerk, tussentijds telefonisch contact en begeleiding bij thuiswerkopdrachten. Ook krijgen jullie onbeperkt toegang tot onze portal vol met podcasts. De eerste keer kan een sessie kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur voor aanvang. Binnen de 48 uur brengen we de gehele sessie in rekening. 

 

Het is natuurlijk wel even een investering in jezelf en elkaar, maar het is het waard ( 92 procent van de stellen haalt hun doelen ) én scheiden is duurder! 

Naast reguliere relatietherapie bieden wij ook;

De Relatietherapie Tweedaagse

Twee dagen lang met volledige commitment werken aan jullie relatie.

Begeleiding door twee relatietherapeuten. Incl. lunch.


De Relatie Academie ( platform )

Dé online werkomgeving vol met waardeolle, praktische liefdeslessen.

Zelfstandig, op eigen tempo en tegen aantrekkelijke tarieven werken aan jullie relatie.


Begeleiding bij Liefdevol Loslaten

Soms is het uiteindelijk toch beter om elkaar als liefdespartners los te laten.

Wij begeleiden jullie graag in dit moeilijke proces.


Willen jullie contact met ons? Stuur ons dan even een berichtje!